13/04/2026
         
Manos Manos Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου 2012
Πολιτικά
+ + -

Ο Αβραμόπουλος μίλησε ευθέως για παρακρατικούς στην Θράκη!

 Ευθέως για παρακρατικές ομάδες που δρουν στη Θράκη μίλησε πριν από λίγο στη Βουλή ο Υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Αβραμόπουλος φωτογραφίζοντας «γκρίζους λύκους».

Έσπευσε ωστόσο να προσθέσει πως η Ελλάδα ξέρει τα πάντα και παρακολουθεί προσεκτικά κάθε τους κίνηση λέγοντας χαρακτηριστικά : «έχουν γνώση οι φύλακες«.

Αίσθηση πάντως προκάλεσε και η αναφορά του Υπουργού στον προϋπολογισμό του Υπουργείου ο οποίος έχει περικοπεί την τελευταία διετία σχεδόν κατά το ένα τρίτο εξαιτίας της κρίσης.

«Είμαστε το πιο φτωχό Υπουργείο. Οι διπλωμάτες μας έχουν φτάσει στα όρια της αξιοπρεπούς διαβίωσης» είπε ο κ. Αβραμόπουλος στέλντοντας το δικό του μήνυμα προς Μαξίμου και Υπουργείο Οικονομικών.

Επανερχόμενος στο τέλος στα θέματα των σχέσεων με την Τουρκία ο κ. Αβραμόπουλος, ζήτησε ευθέως την άρση του casus belli και ξεκαθάρισε ότι για την Ελλάδα δεν υπάρχουν γκρίζες ζώνες και παρερμηνείες.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
parapolitika 

 

 
 
 
 
  Αρχική | Ενότητες | Top Αναρτήσεις | Επικοινωνία  
 
Περίεργα      Υγεία
 
Life Style      Κόσμος
 
Τοπικά