13/04/2026
         
alexis Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2012
Πολιτικά
+ + -

Ο Μειμαράκης σκέφτεται ακόμα και να παραιτηθεί..

  ..ΣΤΟ ΚΑΛΟ!
Ο πρόεδρος της Βουλής, Βαγγέλης Μεϊμαράκης επικοινώνησε με τους τρεις πολιτικούς αρχηγούς τηςσυγκυβέρνησης το απόγευμα της Κυριακής, προκειμένου να τους δώσει εξηγήσεις για δημοσίευμα που τον εμπλέκει σε υπόθεση ξεπλύματος «μαύρου χρήματος» μέσω αγοραπωλησιών ακινήτων. 

Ο Β.Μεϊμαράκης δήλωσε στους συνομιλητές του ότι είναι «αποφασισμένος να κάνει ό,τι χρειαστεί», τόσο για να αποδείξει την αθωότητά του όσο και για να μην επιβαρύνει η δική του υπόθεση το έργο της κυβέρνησης, σύμφωνα με πληροφορίες.

Στενοί του συνεργάτες δεν αποκλείουν ακόμα και το ενδεχόμενο της παραίτησής του.

Πάντως, τη Δευτέρα το πρωί θα προσέλθει στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, για να ζητήσει, όπως δήλωσε ο ίδιος, την άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης, δηλώνοντας ταυτόχρονα ότι επιφυλάσσεται κάθε νόμιμου δικαιώματός του.

 

 

 

trelokouneli 


 

 
 
 
 
  Αρχική | Ενότητες | Top Αναρτήσεις | Επικοινωνία  
 
Περίεργα      Υγεία
 
Life Style      Κόσμος
 
Τοπικά