13/04/2026
         
alexis Τρίτη, 9 Οκτωβρίου 2012
Πολιτικά
+ + -

ΩΡΑ 13:25 Στην Αθήνα η Άνγκελα Μέρκελ - Προσγειώθηκε στο Ελ. Βενιζέλος το αεροπλάνο της

- Αυστηρά μέτρα ασφαλείας
- Ακροβολισμένοι και ελεύθεροι σκοπευτές 
- Αγημα θα αποτίσει φόρο τιμής
- Στρωμένο και το κόκκινο χαλί
 

 

 

 


Στις 13.25 ακριβώς προσγειώθηκε το αεροπλάνο της Ανγκελα Μέρκελ στο αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος. 
Η προγραμματισμένη άφιξη της κας Μέρκελ στην Ελλάδα είχε ορισθεί για τις 13.30. Ο κ. Σαμαράς έφτασε 45 λεπτά νωρίτερα. Θα την υποδεχθεί με όλες τις τιμές και την επισημότητα που επιβάλλει το διεθνές πρωτόκολλο.



Ο πρωθυπουργός ανέθεσε στο υπουργείο Εξωτερικών το συντονισμό της υποδοχής της Γερμανίδας καγκελαρίου. Τα μέτρα ασφαλείας είναι αυξημένα.





Για την υποδοχή της έχει στρωθεί κόκκινο χαλί, όχι μόνο για να ανταποδώσουμε τις τιμές που αποδόθηκαν από τη Γερμανία στον Αντώνη Σαμαρά κατά την επίσκεψη του Αυγούστου στο Βερολίνο αλλά και γιατί είναι η πρώτη φορά που η Άνγκελα Μέρκελ έρχεται να συναντήσει τον Αντώνη Σαμαρά. 

Που σημαίνει ότι αν στην επόμενη επίσκεψή της είναι και πάλι πρωθυπουργός ο κ. Σαμαράς, το κόκκινο χαλί θα μείνει στην... αποθήκη! 

Στο αεροδρόμιο, εκτός από τον πρωθυπουργό, θα βρίσκεται και ο υπουργός Εξωτερικών για να υποδεχτεί την καγκελάριο της Γερμανίας. Ο κ. Αβραμόπουλος θα είναι εκείνος που θα συνοδεύσει την κα Μέρκελ προς το αεροδρόμιο για να αποχωρήσει, το απόγευμα.  

 

 

newsi 


 

 
 
 
 
  Αρχική | Ενότητες | Top Αναρτήσεις | Επικοινωνία  
 
Περίεργα      Υγεία
 
Life Style      Κόσμος
 
Τοπικά