13/04/2026
         
Paris Paris Σάββατο, 3 Νοεμβρίου 2012
Πολιτικά
+ + -

Κινητό «ασπίδα» από τον Τσάβες στον Τσίπρα

 Κινητό με λογισμικό αντι-παρακολούθησης έστειλε δώρο ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβες στον Αλέξη Τσίπρα. Όπως αναφέρει η εφημερίδα Παραπολιτικά, έφτασε πρόσφατα στην Κουμουνδούρου ένα δέμα το οποίο περιείχε πέντε «έξυπνα» κινητά τηλέφωνα, τελευταίας γενιάς και με προεγκατεστημένο σύστημα αντι-παρακολούθησης. 

Αποστολέας δεν ήταν άλλος από τον Τσάβες. Το ένα από τα τηλέφωνα μάλιστα, που παρέμεινε στα χέρια του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ συνδέεται απευθείας με το προσωπικό τηλέφωνο του προέδρου της Βενεζουέλας στο Μέγαρο Μιραφλόρες.

Τα υπόλοιπα δόθηκαν για χρήση μεταξύ των πρωτοκλασάτων στελεχών του κόμματος, καθώς φαίνεται πως οι συχνές πυκνές διαμαρτυρίες για τις παρεμβολές στο δίκτυο και τις περίεργες διακοπές στις κλήσεις, που παραπέμπουν σε παρακολούθηση έφτασαν μέχρι το Καράκας.

 

 

 

 

newsbeast 


 

 
 
 
 
  Αρχική | Ενότητες | Top Αναρτήσεις | Επικοινωνία  
 
Περίεργα      Υγεία
 
Life Style      Κόσμος
 
Τοπικά