05/05/2026
         
Angelique L Δευτέρα, 22 Απριλίου 2013
Διάφορα   Κόσμος
+ + -

Παιδόφιλος πιάστηκε στα "πράσα"!

 

Παιδόφιλος έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με γονείς, οι οποίοι είχαν υποδυθεί ανήλικα παιδιά στο ίντερνετ με σκοπό να τον...

πιάσουν.

Πρόκειται για την επιχείρηση "Letzgo Hunting", όπου πόσω από αυτή βρίσκεται μια ομάδα γονέων, που μέχρι τώρα έχει επιτύχει τη σύλληψη επτά παιδόφιλων.

Οι γονείς κατάφεραν να τους ξεγελάσουν, συνομιλώντας μαζί τους, υποδυόμενοι ανήλικα παιδιά.

Έπειτα τους κλείνουν ραντεβού και εμφανίζονται με κάμερες για να καταγράψουν το περιστατικό, το οποίο μετέπειτα παραδίδουν στην αστυνομία.

Οι αρχές προειδοποιούν ότι οι προσπάθειες των γονέων μπορεί να έχουν άσχημη τροπή αλλά η ομάδα τονίζει ότι είναι αφοσιωμένη στο να κρατά τα παιδιά ασφαλή.

Η ομάδα "Letzgo Hunting" ξεκίνησε τη δράση της τον Ιανουάριο και από τότε έχουν συλληφθεί επτά άτομα στην ευρύτερη περιοχή των Midlands.

Μάλιστα, η ομάδα η οποία δημοσιεύει το υλικό τόσο στο Facebook όσο και στο Twitter, ισχυρίζεται ότι παρακολουθεί άλλους 35 υπόπτους.

Σημειώνεται ότι η τελευταία σύλληψη ήταν ένας 45χρονος από το Sutton Coldfield, ο οποίος νόμιζε ότι μιλούσε με ένα κορίτσι 14 ετών.

Απαιτούσε να δει φωτογραφίες του κοριτσιού και να της μιλήσει στο τηλέφωνο. όταν πείστηκε, όπως νόμιζε, ότι πρόκειται για ένα ανήλικο κορίτσι ταξίδεψε στο Leicester για να τη συναντήσει σε ένα πάρκινγκ.

Τότε εμφανίστηκε η ομάδα των γονέων, η οποία κατέγραψε το περιστατικό και το ανέβασε στα κοινωνικά δίκτυα. Αμέσως εμφανίστηκε η αστυνομία η οποία και τον συνέλαβε.

 

 

 

thestival

 

 


 

 
 
 
 
  Αρχική | Ενότητες | Top Αναρτήσεις | Επικοινωνία  
 
Περίεργα      Υγεία
 
Life Style      Κόσμος
 
Τοπικά