11/04/2026
         
Manos Manos Τετάρτη, 15 Μαΐου 2013
Πολιτικά
+ + -

Διώτης: Έκανα και τρίτο stick με τη λίστα Λαγκάρντ

 Το ότι είχε δημιουργήσει και τρίτο stick μετη λίστα Λαγκάρντ, παραδέχθηκε ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ, Ιωάννης Διώτης, στην κατάθεσή του στην Προανακριτική Επιτροπή.

O Ιωάννης Διώτης, ονόμασε το τρίτο αυτό stick, “στικάκι εργασίας”, αναφέροντας, πως το χρησιμοποιούσε για να κάνει μόνο εκτυπώσεις. Επίσης, φέρεται να παραδέχτηκε ότι κρατούσε σημειώσεις από τη λίστα Λαγκάρντ και ότι έφτιαξε ένα κατάλογο με ονόματα, τον οποίο εκτύπωσε και τον παρέδωσε στον τότε υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο.

Ακόμα, ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ φέρεται να υποστήριξε σύμφωνα με το newpost, ότι άνοιξε το συγκεκριμένο usb στις 16/2/2012 για να δει περιεχόμενο του και το κατέστρεψε αμέσως. Να σημειωθεί ότι την ύπαρξη τρίτου usb, που ανοίχτηκε στις 16/2/2012, είχε διαπιστώσει η πραγματογνωμοσύνη της ΕΛΑΣ που έγινε στον προσωπικό φορητό υπολογιστή του κ. Διώτη. 

Η κατάθεση, πάντως, του κ. Διώτη ήταν αφορμή να σημειωθούν νέες έντονες αντιπαραθέσεις ανάμεσα στον πρόεδρο της Προανακριτικής Χρήστο Μαρκογιαννάκη και την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία είχε χθες έντονο φραστικό επεισόδιο και με τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτη Ρήγα. 

 

 

 


 

 
 
 
 
  Αρχική | Ενότητες | Top Αναρτήσεις | Επικοινωνία  
 
Περίεργα      Υγεία
 
Life Style      Κόσμος
 
Τοπικά