11/04/2026
         
Manos Manos Τρίτη, 25 Ιουνίου 2013
Πολιτικά
+ + -

Φώφη Γεννηματά: τι μπορεί να προσφέρει μια γυναίκα στην Άμυνα

 Δύο γυναίκες είχαν κατά καιρούς ακουστεί ως υποψήφιες να αναλάβουν θέση υπουργού στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Η Βάσω Παπανδρέου από το ΠΑΣΟΚ και η Ντόρα Μπακογιάννη από τη ΝΔ. Τελικά η πρώτη γυναίκα που “σπάει” το ρόδι και κάθεται σε υπουργική καρέκλα στο Εθνικής Άμυνας είναι η Φώφη Γεννηματά.

Όπως μαθαίνουμε από το onalert, το επιτελείο της σποτελείται επίσης στην πλειοψηφία του από γυναίκες . Θα έχει ενδιαφέρον το “πείραμα” και η “γυναικεία ματιά” και άποψη στα θέματα της Άμυνας. Ίσως να αποδειχτεί ευεγερτική μια γυναικεία παρουσία που μπορεί πιο εύκολα να κατανοήσει όχι μόνο τα προβλήματα των στελεχών αλλά κυρίως των οικογενειών τους.

Ισως η Φώφη Γεννηματά να ενεργοποιήσει και την απόφαση Ραγκούση για τις μεταθέσεις - τοποθετήσεις. Το πολύ πολύ να της ...αλλάξει όνομα αφου το Ραγκούσης μάλλον ταράζει τα νεύρα του προέδρου του ΠΑΣΟΚ και αντιπροέδρου της κυβέρνησης πλέον Ευάγγελου Βενιζέλου. 

 

 

 


 

 
 
 
 
  Αρχική | Ενότητες | Top Αναρτήσεις | Επικοινωνία  
 
Περίεργα      Υγεία
 
Life Style      Κόσμος
 
Τοπικά