29/04/2026
         
Manos Manos Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2013
Κόσμος
+ + -

Βίντεο: Γυναίκα συνελήφθη σε αεροπλάνο γιατί μιλούσε στο κινητό!

 Σκηνές απείρου κάλλους σε εσωτερική πτήση στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι οδηγίες που υπάρχουν κατά τη διάρκεια των πτήσεων είναι σαφείς: «Απαγορεύεται το κάπνισμα» και «Απενεργοποιήστε τις ηλεκτρονικές συσκευές». Απλό και κατανοητό για την πλειοψηφία των επιβατών που επιλέγουν το συγκεκριμένο μεταφορικό μέσο.

Αυτό φαίνεται ότι δεν ίσχυε για μια γυναίκα που ταξίδευε από το Φορτ Λότερντέϊλ της Φλόριντα για το Κουίν Σίτι. Η συγκεκριμένη κυρία θεώρησε σωστό να ξεκινήσει την κουβεντούλα στο τηλέφωνο την ώρα που το αεροσκάφος ετοιμαζόταν για απογείωση. Οι αεροσυνοδοί προσπάθησαν να την πείσουν να κλείσει το κινητό, αλλά εκείνη ήταν ανένδοτη σύμφωνα με τo onnews. Μέχρι και ο πιλότος επιστρατεύτηκε για να λύσει το θέμα, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Το αεροπλάνο είχε ξεκινήσει τη διαδικασία απογείωσης και ενώ βρισκόταν στον αεροδιάδρομο, ο πιλότος αποφάσισε ότι η μόνη λύση ήταν να ειοδποιήσει την ασφάλεια του αεροδρομίου. Γύρισε το αεροπλάνο πίσω και σταμάτησε στην πύλη, όπου και ανέβηκαν οι υπεύθυνοι ασφαλείας. 

Αυτό που ακολούθησε ήταν απίστευτο. Πλήρωμα και ασφάλεια προσπαθούσαν να κατεβάσουν τη γυναίκα από το αεροπλάνο μα εκείνη αρνείτο κατηγορηματικά. Στην προσπάθειά τους να της περάσουν χειροπέδες η γυναίκα χτύπησε έναν από τους άνδρες της ασφαλείας, ενώ καθόλη τη διάρκεια της επιχείρησης φώναζε. Ούτε το δίχρονο γιο της δεν σκέφτηκε που καθόταν δίπλα της και της έλεγε ότι φοβάται. Τελικά μετά από μάχη η γυναίκα συνελήφθη, το παιδί παραδόθηκε στον πατέρα για να το αναλάβει και η πτήση με μικρή καθυστέρηση πραγματοποιήθηκε. 

Η... ταραχοποιός που συνελήφθη κατηγορείται για τρία αδικήματα και θα οδηγηθεί στο δικαστήριο.

 

 

 

 


 

 
 
 
 
  Αρχική | Ενότητες | Top Αναρτήσεις | Επικοινωνία  
 
Περίεργα      Υγεία
 
Life Style      Κόσμος
 
Τοπικά