Ο συνιδρυτής της Apple θέλει ηλεκτρικό αυτοκίνητο για τα γενέθλιά του
Μπορεί ο Στιβ Βόζνιακ να μην έκρινε σωστό για τη γυναίκα του το MODEL S της TESLA αλλά ο ίδιος θα το ήθελε δώρο για τον εαυτό του
Ένα ηλεκτροκίνητο TESLA S ελπίζει να πάρει ως δώρο για τα γενέθλιά του από τη γυναίκα του ο συνιδρυτής της Apple, Στιβ Βόζνιακ, παρά το γεγονός ότι μερικούς μήνες νωρίτερα την είχε αποτρέψει από το να αγοράσει ένα παρόμοιο αυτοκίνητο της ίδιας εταιρίας.
Όπως εξομολογήθηκε, μάλιστα, η απόφασή του αυτή είχε προκαλέσει αντιδράσεις που επέλεξε τελικά αυτοκίνητο που κινείται με φυσικό αέριο και όχι ένα ηλεκτροκίνητο TESLA.
Παρόλα αυτά συνεχίζει να εκτιμά ότι η απόφαση αυτή ήταν η σωστή για τη σύζυγό του αλλά, όπως λέει, «τώρα μπορεί να με εκπλήξει και να μου αγοράσει ένα μοντέλο S για τα γενέθλιά μου τον Αύγουστο».
Βέβαια το πρόβλημα ίσως να είναι πια ότι το συγκεκριμένο μοντέλο έχει ξεπουλήσει και η αναμονή για τη νέα παρτίδα μπορεί να φτάσει και τα δύο έτη καθώς η TESLA αυτή τη στιγμή θεωρείται η πιο hot αυτοκινητοβιομηχανία στις ΗΠΑ, στοιχείο που ίσως να μην απασχολεί κάποιον που είναι συνιδρυτής της Apple.
protothema