11/04/2026
         
Manos Manos Σάββατο, 6 Ιουλίου 2013
Πολιτικά
+ + -

Εξω φρενών το Μαξίμου με Γενικό Γραμματέα που μιλάει.... πολύ!

 Κάνει "επικίνδυνες" διαρροές

Έξω φρενών είναι, οχι μόνο η πολιτική ηγεσία υπουργείου, που συμμετέχει στις διαβουλεύσεις με την τρόικα, αλλά και το ίδιο το Μέγαρο Μαξίμου.
 
Γενικός γραμματέας του υπουργείου μετά από κάθε συνάντηση διαρρέει με το ¨ νι και το σίγμα ¨ οτι λέγεται στις κλειστές συναντήσεις με τους εκπροσώπους των δανειστών μας, δημιουργώντας προβλήματα στις διαπραγματεύσεις . Το μήνυμα πάντως το έχει πάρει ο συγκεκριμένος γραμματέας σύμφωνα με το parapolitika και οι καλά γνωρίζοντες επιμένουν πως μετά την αποχώρηση της τρόικας, ξεκινάει και η αντίστροφη μέτρηση για την αποχώρηση του γραμματέα από την κυβέρνηση .
 
Όπως και να έχει την ώρα που η διαπραγμάτευση είναι στην τελική ευθεία δεν γίνεται το έν λόγω πρόσωπο να τορπιλίζει την όλη διαδικασία, με τις διαρροές του που σε αρκετές περιπτώσεις μάλιστα είναι και αμφιλεγόμενες.
 
 
 
 

 

 
 
 
 
  Αρχική | Ενότητες | Top Αναρτήσεις | Επικοινωνία  
 
Περίεργα      Υγεία
 
Life Style      Κόσμος
 
Τοπικά