|
Paris Paris |
Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2013 |
|
|
|
Επανεμφάνιση Γιάννου
Το Κέντρο Ερευνών Προοδευτικής Πολιτικής (ΚΕΕΠ), το οποίο έχει ιδρύσει και προεδρεύει, σε συνεργασία με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ) διοργανώνουν το απόγευμα εκδήλωση με τίτλο «Τράπεζες και Ανάκαμψη».
Ομιλητές θα είναι οι Γ. Παπαντωνίου, Άνθιμος Θωμόπουλος (διευθύνων σύμβουλος και Deputy CEO, Τράπεζα Πειραιώς) και Χριστόφορος Σαρδελής, στέλεχος της Εθνικής Ασφαλιστικής. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Πρόεδρος του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνος Μίχαλος, ενώ θα ακολουθήσει συζήτηση.
Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί μελέτη του ΚΕΠΠ με θέμα «Κρίση και Προοπτικές Ανάκαμψης: Ανακεφαλαιοποίηση Τραπεζών και Χρηματοδότηση της Οικονομίας». Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γ. Παπαντωνίου επέστρεψε πρόσφατα από ομιλία στη Γαλλία με θέμα και πάλι την οικονομία. real
|
|
|
 | Ανάγνωση… |
  
 | Ανάγνωση… |
|