29/04/2026
         
Despoina Τρίτη, 23 Ιουλίου 2013
Κόσμος
+ + -

Βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του ο διευθύνων σύμβουλος της Swisscom

 Νεκρός βρέθηκε σήμερα στο σπίτι του, ο Κάρστεν Σλότερ, διευθύνων σύμβουλος της μεγαλύτερης εταιρείας τηλεπικοινωνιών της Ελβετίας, Swisscom.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η αστυνομία εξετάζει ως πιθανότερο το ενδεχόμενο αυτοκτονίας. Ο 49χρονος Σλότερ έμενε στο Φράιμπουργκ της δυτικής Ελβετίας.

Η υπουργός Περιβάλλοντος, Μεταφορών, Ενέργειας και Επικοινωνιών της Ελβετίας, Ντόρις Λιούτχαρντ, δήλωσε «σοκαρισμένη» από τα νέα του θανάτου του Σλότερ, ενώ σημείωσε ότι «η ελβετική οικονομία έχασε μία εκ των βασικών της προσωπικοτήτων».

Ο Κάρστεν Σλότερ, ήταν ιδιαίτερα σεβαστός στον χώρο των τηλεπικοινωνιακών επιχειρήσεων, θεωρούμενος ως ένας εκ των ικανότερων στελεχών της γενιάς του.

Είχε αρχίσει την καριέρα του στην Mercedes-Benz, πριν αλλάξει κατεύθυνση και περάσει στο χώρο των τηλεπικοινωνιών για την Debitel το 1992, εργαζόμενος τόσο στη Γερμανία όσο και στη Γαλλία.

Στη Swisscom μεταπήδησε το 2000, ενώ ανέλαβε τη γενική της διεύθυνση το 2006.

Ο Ουρς Σάπι, αναπληρωτής του Σλότερ, θα αναλάβει προσωρινά τη διεύθυνση του ομίλου.

 

zougla

 

 


 

 
 
 
 
  Αρχική | Ενότητες | Top Αναρτήσεις | Επικοινωνία  
 
Περίεργα      Υγεία
 
Life Style      Κόσμος
 
Τοπικά