10/04/2026
         
Angelique L Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2013
Πολιτικά
+ + -

Αποκλεισμένη από το διαδίκτυο η ελληνική προεδρία στην Ε.Ε

Θα είναι η μοναδική περίοδος κατά την οποία η προεδρεύουσα των ευρωπαϊκών θεσμών χώρα δεν θα έχει τρόπο να ενημερώνει τους χρήστες του διαδικτύου. Η περίοδος της ελληνικής προεδρίας. Ένας blogger πρόλαβε πάλι να κατοχυρώσει τις σχετικές διευθύνσεις.

Σύμφωνα με τα όσα συνηθίζονται, η χώρα που προεδρεύει της Ευρώπης αναλαμβάνει να ενημερώνει για τα πεπραγμένα μέσω ιστοσελίδας το όνομα της οποίας περιλαμβάνει: τα αρχικά της Ευρωπαϊκής Ένωσης που έχουν πια καθιερωθεί στο δαδίκτυο (eu), το τρέχον έτος (2014) και την κατάληξη που αντιστοιχεί στο δίκτυο κάθε χώρας (gr).

Για παράδειγμα, την προεδρία σήμερα έχει η Λιθουανία και στον ιστότοπο eu2014.lt αναρτώνται όλες οι σχετικές ειδήσεις.

Η Ελλάδα το 2014 θα αναλάβει την προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όμως η ονομασία (domain name) που της αντιστοιχεί ανήκει σε... ιδιώτη από το 2005. Το eu2014.gr εμφανίζεται με αγγλική γραμματοσειρά και αρχικό μπάνερ τη σημαία της Ευρώπης και το ερώτημα:«Θα είναι η Ελλάδα στην Ευρώπη το 2014»;

 

 

 

 

 

 

newpost


 

 
 
 
 
  Αρχική | Ενότητες | Top Αναρτήσεις | Επικοινωνία  
 
Περίεργα      Υγεία
 
Life Style      Κόσμος
 
Τοπικά