13/12/2025
         
Manos Manos Παρασκευή, 9 Αυγούστου 2013
Αθλητικά
+ + -

Αποκλεισμός για Ξάνθη και Αστέρα από το Γουρόπα Λιγκ

 Με όλες τις δυνάμεις του πάλεψε στη Βιένη ο Αστέρας Τρίπολης απέναντι στη Ραπίντ, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να πάρει την πρόκριση στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, καθώς ηττήθηκε με 3-1 και σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου αγώνα στην Τρίπολη, η ομάδα της Αυστρίας πέρασε στην επόμενη φάση.

Αυτή μάλιστα ήταν και η πρώτη ήττα του Αστέρα Τρίπολης στα κύπελλα Ευρώπης.

Τα τέρματα των νικητών σημείωσαν οι Πέτσος (25΄) και Σάουμπ (63΄, 85΄) ενώ για τον Αστέρα ισοφάρισε προσωρινά ο Γκρατσίνι στο 57΄.

Η Ξάνθη δεν κατάφερε να κάνει την ευρωπαϊκή υπέρβαση και αποχαιρέτησε το Γιουρόπα Λιγκ με δύο ήττες από τη Σταντάρ Λιέγης.

Στο "Μορίς Ντιφράσν" η βελγική ομάδα επικράτησε 2-1 και καθώς είχε νικήσει με το ίδιο σκορ και στον πρώτο αγώνα, πήρε το "εισιτήριο" για τα πλέι οφ της διοργάνωσης.

Τα γκολ των γηπεδούχων σημείωσαν οι Μπιλό στο 53ο και Ντε Καμάργκο στο 70ο λεπτό. Για τους Ακρίτες μείωσε ο Τζόναθαν ντε Γκούζμαν στο 84΄.

 

 

 

news 


 

 
 
 
 
  Αρχική | Ενότητες | Top Αναρτήσεις | Επικοινωνία  
 
Περίεργα      Υγεία
 
Life Style      Κόσμος
 
Τοπικά