|
Angelique L |
Σάββατο, 10 Αυγούστου 2013 |
|
|
|
Έθαψε το μυστικό του!
Για απάτη κατηγορείται ένας Αυστραλός, ο οποίος πριν από πέντε χρόνια είχε εμφανιστεί στο αστυνομικό τμήμα και κατήγγειλε ότι του έκλεψαν το φορτηγό, όταν αυτός ήταν στο βίντεο κλαμπ.
Τότε η αστυνομία του Κάιρνς δεν είχε βρει ίχνη του οχήματος και έτσι ο άνδρας διεκδίκησε αποζημίωση για την κλοπή από την ασφαλιστική του εταιρεία.
Ένα ανώνυμο τηλεφώνημα, όμως, οδήγησε την αστυνομία στο «εξαφανισμένο» όχημα! Το φορτηγό βρέθηκε, το οποίο ο καταγγέλων είχε δηλώσει ως κλεμμένο τελικά βρέθηκε... θαμμένο στην πίσω αυλή του σπιτιού του.
Μάλιστα, πηγή της αστυνομίας δήλωσε ότι ο ιθύνων νους αυτής της απίστευτης ιστορίας χρησιμοποίησε εκσκαφέα για να θάψει το όχημα.
Τώρα τον λόγο έχει η δικαιοσύνη, η οποία τον καλεί ενώπιον του δικαστηρίου για να δώσει εξηγήσεις για την πράξη του. real
|
|
|
 | Ανάγνωση… |
  
 | Ανάγνωση… |
|