10/04/2026
         
Manos Manos Τρίτη, 20 Αυγούστου 2013
Πολιτικά
+ + -

Έκανε τη γκάφα της χρονιάς ο Μανιάτης!

«Ήξεις αφήξεις» από τον υπουργό του ΠΑΣΟΚ για το σεισμόσημο

Ο Γιάννης Μανιάτης είναι η αλήθεια δε μας είχε συνηθίσει σε τέτοιες γκάφες αλλά σήμερα βάζει υποψηφιότητα για τη μεγαλύτερη της χρονιάς. Ο λόγος για το «σεισμόσημο» που μονοπωλεί το ενδιαφέρον των φορολογουμένων τις δύο τελευταίες ημέρες. Ο υπουργός Περιβάλλοντος μιλώντας σήμερα το πρωί στο Mega επιβεβαίωσε δημοσιεύματα για την επιβολή σεισμόσημου σε όλα τα κτίρια. Μάλιστα, διευκρίνησε ότι «θα υπάρξει η ελαχιστότατη επιβάρυνση στους πολίτες». Θα προσπαθήσουμε να είναι όσο το δυνατόν μικρότερη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αφού προκάλεσε εγκεφαλικά στο Μαξίμου και τα τηλέφωνα πήραν φωτιά κυριολεκτικά ο υπουργός κατάλαβε το μαργαριτάρι που πέταξε και μετά από λίγη ώρα έξεδωσε γραπτή ανακοίνωση που ανέφερε:

«Δεν υπάρχει καμία δέσμευση απέναντι στην τρόικα, ούτε πρόθεση της κυβέρνησης να προχωρήσει σε μια τέτοια ρύθμιση» απαντά ο υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γιάννης Μανιάτης σε δημοσιεύματα του Τύπου που αναφέρονται σε επιβολή νέου φόρου ή αλλιώς σεισμόσημο. Τα δημοσιεύματα αναφέρονται στο ενδεχόμενο της υποχρεωτικής ασφάλισης για τον κίνδυνο σεισμού όλων των ακινήτων, στο άμεσο μέλλον.»

 

 

parapolitika


 

 
 
 
 
  Αρχική | Ενότητες | Top Αναρτήσεις | Επικοινωνία  
 
Περίεργα      Υγεία
 
Life Style      Κόσμος
 
Τοπικά