10/04/2026
         
Manos Manos Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2013
Πολιτικά
+ + -

''Eπανίδρυση χωροφυλακής με πολεμική εκπαίδευση και στρατιωτικό εξοπλισμό''

 Στη Φθιώτιδα βρέθηκε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, για να τιμήσει τους πεσόντες στη μάχη των Θερμοπυλών και δεν έχασε την ευκαιρία να προτείνει μέτρα για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας που θα συζητηθούν.

Ο φερόμενος ως υποψήφιος δήμαρχος Αθηνών, την οποία αποκαλεί «τερατούπολη», πρότεινε την επανίδρυση της χωροφυλακής με πολεμική εκπαίδευση και τη χορήγηση στρατιωτικού εξοπλισμού, ενώ χαρακτήρισε τους Ρομά τον μεγαλύτερο κίνδυνο για την περιοχή μαζί με τους παράνομους μετανάστες.

Για τους Ρομά ειδικότερα ανέφερε ότι ο νόμος του επιβάλλει να τους αποκαλεί με αυτό τον όρο, καθώς αν αποκαλούσε διαφορετικά θα είχε πάλι δικαστήριο.

Εκανε μάλιστα και μια δική του πρόβλεψη τονίζοντας ότι σύντομα θα υπάρξει κυβερνητική συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ με ΝΔ.

 

 
 
 
iefimerida

 

 
 
 
 
  Αρχική | Ενότητες | Top Αναρτήσεις | Επικοινωνία  
 
Περίεργα      Υγεία
 
Life Style      Κόσμος
 
Τοπικά