10/04/2026
         
Manos Manos Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου 2013
Πολιτικά
+ + -

Σήμερα κρίνεται η τύχη των αμυντικών βιομηχανιών

 Οι συσκέψεις θα καθορίσουν την τύχη των εκατοντάδων εργαζομένων μετά το e-mail της τρόικας προς τη Γενική Γραμματέα του υπουργείου Οικονομικών που αναφέρει:''την αποζημίωση των εργαζομένων να μην υπερβαίνει τα νόμιμα όρια''.
το e-mail της τρόικας προς τη Γενική Γραμματέα του υπουργείου Οικονομικών αναφέρει:''την αποζημίωση των εργαζομένων να μην υπερβαίνει τα νόμιμα όρια''


Το μεσημέρι θα υπάρξει συνάντηση του υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Δημήτρη Αβραμόπουλο, για την ΕΛΒΟ. 

Στις 16.00, θα μεταβεί στο υπουργείο Οικονομικών, η αναπληρώτρια υπουργός Εθνικής Άμυνας, Φώφη Γεννηματά (με αντικείμενο τα ΕΑΣ), και αμέσως μετά, ο κ. Στουρνάρας θα συναντηθεί με τον υφυπουργό Περιβάλλοντος, Ασημάκη Παπαγεωργίου, με θέμα το μέλλον της ΛΑΡΚΟ. 

 

newsit 


 

 
 
 
 
  Αρχική | Ενότητες | Top Αναρτήσεις | Επικοινωνία  
 
Περίεργα      Υγεία
 
Life Style      Κόσμος
 
Τοπικά