09/04/2026
         
Manos Manos Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2013
Πολιτικά
+ + -

Δικαστής σε Αδωνι: Είπατε τον Πάνο Καμμένο καραγκιόζη; -Ναι. Είναι πολιτικός χαρακτηρισμός

 Επεισοδιακή ήταν η δίκη του υπουργού Αδωνι Γεωργιάδη μετά από μήνυση που του υπέβαλε ο Πάνος Καμμένος επειδή σε ραδιοφωνική του συνέντευξη τον είχε αποκαλέσει «καραγκιόζη και ανιματέρ». 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δικαστής ρώτησε τον υπουργό Υγείας κατά την απολογία του αν ισχύουν οι χαρακτηρισμοί που χρησιμοποίησε εναντίον του προέδρου των ΑΝΕΛ.

-Είπατε τον κ. Καμμένο καραγκιόζη και ανιματέρ;

-Βεβαίως. Διότι πλην του ότι με αποκάλεσε εθνικό μαλάκα, ο άνθρωπος δεν ξέρει τι λέει. Ο όρος «καραγκιόζης» είναι πολιτικός χαρακτηρισμός, κύριε δικαστά.

-Γιατί;

-Γιατί έλεγε ότι η Ρωσία δανείζει τρεις φορές φθηνότερα την Κύπρο και απεδείχθη λάθος. Αν ήταν εδώ ο κ. Καμμένος και τον βάζαμε να διαβάσει έναν προϋπολογισμό του κράτους δεν θα έβρισκε ούτε ένα νούμερο.

-Τον είπατε και ανεπάγγελτο…

-Βεβαίως. Γιατί, έχει δουλέψει ποτέ;

Ας σημειωθεί ότι ο Πάνος Καμμένος διεκδικεί το ποσό των 300.000 ευρώ από τον Υπουργό Υγείας για συκοφαντική δυσφήμιση και προσβολή.

 

onnews


 

 
 
 
 
  Αρχική | Ενότητες | Top Αναρτήσεις | Επικοινωνία  
 
Περίεργα      Υγεία
 
Life Style      Κόσμος
 
Τοπικά