19/04/2026
         
Manos Manos Τρίτη, 29 Οκτωβρίου 2013
Κόσμος
+ + -

Το απόγευμα τα αποτελέσματα DNA του νεαρού που μοιάζει στον μικρό Μπεν

 Τέλος στο θρίλερ με τον νεαρό που μοιάζει στον μικρό Μπεν Νίνταμ στη Λεμεσό, θα δοθεί το απόγευμα, οπότε και αναμένονται τα αποτελέσματα του DNA.

O νεαρός εμφανίσθηκε αυτοβούλως τη Δευτέρα το απόγευμα στο αστυνομικό τμήμα Λεμεσού και δήλωσε ότι είναι Ρουμάνος που βρέθηκε πριν λίγο καιρό στην Κύπρο για να βρει δουλειά.

Από την Αγγλία έχει σταλεί το DNA του μικρού Μπεν που είχε χαθεί το 1991 στην Κω, αλλά και το DNA της μητέρας του, Κέρι Νίνταμ, με την αγωνία να κορυφώνεται αφού το συντομότερο μέχρι το απόγευμα μπορεί και να έχουμε την απάντηση στο μυστήριο με τον νεαρό.

Ο νεαρός κατέθεσε στην αστυνομία ότι οι γονείς του είναι Ρουμάνοι και τόνισε ότι δεν γνωρίζει αν είναι υιοθετημένος ή όχι, αν και στο παρελθόν είχε μια υποψία ότι οι γονείς του τον υιοθέτησαν.

Η αστυνομία εξετάζει με προσοχή όλα τα στοιχεία και διατηρεί μια επιφύλαξη για το αν ο νεαρός είναι ο μικρούλης Μπεν που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς πριν από 22 χρόνια.
 
 
 
 
star 

 

 
 
 
 
  Αρχική | Ενότητες | Top Αναρτήσεις | Επικοινωνία  
 
Περίεργα      Υγεία
 
Life Style      Κόσμος
 
Τοπικά