|
Manos Manos |
Τρίτη, 29 Οκτωβρίου 2013 |
|
|
|
Το απόγευμα τα αποτελέσματα DNA του νεαρού που μοιάζει στον μικρό Μπεν
Τέλος στο θρίλερ με τον νεαρό που μοιάζει στον μικρό Μπεν Νίνταμ στη Λεμεσό, θα δοθεί το απόγευμα, οπότε και αναμένονται τα αποτελέσματα του DNA.
Από την Αγγλία έχει σταλεί το DNA του μικρού Μπεν που είχε χαθεί το 1991 στην Κω, αλλά και το DNA της μητέρας του, Κέρι Νίνταμ, με την αγωνία να κορυφώνεται αφού το συντομότερο μέχρι το απόγευμα μπορεί και να έχουμε την απάντηση στο μυστήριο με τον νεαρό.
Ο νεαρός κατέθεσε στην αστυνομία ότι οι γονείς του είναι Ρουμάνοι και τόνισε ότι δεν γνωρίζει αν είναι υιοθετημένος ή όχι, αν και στο παρελθόν είχε μια υποψία ότι οι γονείς του τον υιοθέτησαν.
Η αστυνομία εξετάζει με προσοχή όλα τα στοιχεία και διατηρεί μια επιφύλαξη για το αν ο νεαρός είναι ο μικρούλης Μπεν που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς πριν από 22 χρόνια. star
|
|
|
 | Ανάγνωση… |
  
 | Ανάγνωση… |
|