19/04/2026
         
Manos Manos Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2013
Κόσμος
+ + -

Σοκαριστικό βίντεο: Γιατί η H&M αποφάσισε να μην ξανακυκλοφορήσουν ανκορά

 Ένα σοκαριστικό βίντεο έκανε την εταιρεία  H&M να σταματήσει την παραγωγή και πώληση ρούχων από μαλλί ανκορά.Το συγκεκριμένο μαλλί προέρχεται από κουνέλια Αγκύρας. 

Όμως οι κινέζικες φάρμες που εκτρέφουν κουνέλια γι αυτόν τον λόγο, χρησιμοποιούν μεθόδους που προκαλούν ανατριχίλα.  Αφού τα μεγαλώνουν σε άθλιες συνθήκες, τα γδέρνουν ζωντανά και τα αφήνουν μετά να παραπαίουν στα στενά κλουβιά τους.

Το βίντεο που παρακολούθησαν οι υπεύθυνοι του Σουηδικού κολοσσού και κυκλοφόρησε η οργάνωση για την προστασία των ζώων, Peta, περιέχει σκληρές σκηνές και δεν συστήνουμε να το δείτε αν δεν είστε ενήλικας.

Η Κίνα παράγει το 90% της παγκόσμιας παραγωγής μαλλιού που προέρχεται από τα κουνέλια Αγκύρας τα οποία όμως βασανίζονται, ζουν σε άθλιες συνθήκες και γδέρνονται ζωντανά για να αφαιρεθεί η γούνα τους.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

peta 


 

 
 
 
 
  Αρχική | Ενότητες | Top Αναρτήσεις | Επικοινωνία  
 
Περίεργα      Υγεία
 
Life Style      Κόσμος
 
Τοπικά