|
Manos Manos |
Σάββατο, 28 Δεκεμβρίου 2013 |
|
|
|
O Αλεξίου νέος τεχνικός στον Απόλλωνα Kαλαμαριάς
Ο Αλέξης Αλεξίου είναι ο νέος προπονητής στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, μετά το διαζύγιο των "κοκκινόμαυρων"με τον Ανδρέα Παντζιαρά. Ο 50χρονος τεχνικός συναντήθηκε το απόγευμα με τον πρόεδρο του Απόλλωνα, Αχιλλέα Χαραλαμπίδη και συμφώνησε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα ως το τέλος της σεζόν. Ο Αλεξίου αντιμετώπισε φέτος ως προπονητής της Αναγέννησης Γιαννιτσών τον Απόλλωνα, ενώ στο παρελθόν έχει διατελέσει τεχνικός της εθνικής νέων, της Νίκης Βόλου, του Οδυσσέα Κορδελιού, της Αναγέννησης Γιαννιτσών. Είναι επίσης γνωστό ότι ως ποδοσφαιριστής είχε ξεκινήσει την επαγγελματική του καριέρα από τον Απόλλωνα, πριν μεταπηδήσει στον Ολυμπιακό. Την πρώτη του προπόνηση ο Αλεξίου θα την πραγματοποιήσει αύριο το πρωί στις 11, ενώ το ντεμπούτο του θα το κάνει στο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Πιερικό.
H ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει: "Η Π.Α.Ε. Απόλλων 1926 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον κ. Αλέξη Αλεξίου, ο οποίος αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας για το υπόλοιπο της χρονιάς. Βοηθός του και συνεργάτης του θα είναι ο κ. Μάκης Δανδίκας.
Φέτος ο κ. Αλεξίου ξεκίνησε την χρονιά στην Αναγέννηση Γιαννιτσών αλλά αποχώρησε λόγω των πολλών προβλημάτων που αντιμετώπιζε η ομάδα της Αναγέννησης. Η Π.Α.Ε. Απόλλων 1926 του εύχεται καλή επιτυχία". metropolisradio
|
|
|
 | Ανάγνωση… |
  
 | Ανάγνωση… |
|