Το Youporn θέλει για “πρέσβειρα” στην Γαλλία την Βαλερί Τριερβελέρ- Πόσα λεφτά της δίνει για να την δελεάσει
Παρά το γεγονός ότι κατέθεσε μήνυση εναντίον των περιοδικών "Closer" και "Voici", για παραβίαση της ιδιωτικής της ζωής, μετά τις φωτογραφίες που δημοσίευσαν στις οποίες απεικονίζουν την Βαλερί Τριερβελέρ να φορά μπικίνι και να κάνει τις βουτιές της στον εξωτικό Μαυρίκιο, η ίδια είναι αντιμέτωπη με μια άκρως δελεαστική πρόταση.
Πιο συγκεκριμένα ο διευθύνων σύμβουλος της πορνογραφικής ιστοσελίδας Youporn.com, Μπραντ Μπερνς πρότεινε δημόσια στην 48χρονη να γίνει εκπρόσωπος της εταιρείας του, δηλαδή πρέσβειρα του πορνογραφικού site στην Γαλλία έναντι του υπέρογκου ποσού των 500.000 δολαρίων!
Ο Μπερνς θεωρεί την Βαλερί την κατάλληλότερη κυρία για αυτή τη θέση αφού εκπληρώνει όλους τους στόχους. Έχει δημοσιογραφική εμπειρία, ένα όνομα που συχνά αναζητείται στο Google σε συνδυασμό με όρους όπως... sex scandal, ενώ δεν δίστασε να δηλώσει ότι τώρα που είναι εργένισσα, "ίσως η γνωρίζει το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες του Youporn".
Ο κ. Μπερνς δεν σταμάτησε εκεί, αφού έπιασε στο στόμα του και τον Φρανσουά Ολάντ καθώς "ενσαρκώνει όλα αυτά που πρεσβεύει το Youporn"!
thestival