18/04/2026
         
Manos Manos Κυριακή, 9 Φεβρουαρίου 2014
Κόσμος
+ + -

Σκότωσε τη γυναίκα του επειδή του είπε ότι έχει μικρό... πέος!

Ήταν παντρεμένοι 24 χρόνια αλλά του έθιξε τον αντρισμό και τη σκότωσε!
 
 Ο 52χρονος Τζον Κλίντον από το Λίβερπουλ της Βρετανίας «θόλωσε», πήρε ένα μαχαίρι και την σκότωσε μαχαιρώνοντας την τέσσερις φορές στα χέρια και στα μάτια. Το δικαστήριο τον καταδίκασε σε κάθειρξη 14 ετών για τη δολοφονία της συζύγου του με την οποία είχαν δύο παιδιά.
 
Το ζευγάρι αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα αφού ο Τζον ήταν αλκοολικός και συνήθιζε τα βράδια να «βρέχει» το κρεβάτι του! Η γυναίκα του αποφάσισε να τον χωρίσει και όταν ο σύζυγος είδε τα χαρτιά του δικηγόρου, θόλωσε!
 
Η γυναίκα του έλεγε ότι καμιά γυναίκα δεν θα τον θέλει αφού «βρέχει το κρεβάτι του» ενώ σχολίασε το μέγεθος του πέους του χαρακητρίζοντας το «πολύ μικρό».
 
Ο άντρας αφού τη μαχαίρωσε αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει κόβοντας το λαιμό του. Στο δικαστήριο παραδέχθηκε όπως διαβάσαμε στο newsbomb, ότι τη μαχαίρωσε αλλά τόνισε ότι δεν ήθελε να τη σκοτώσει.
 
 
 
 


 

 
 
 
 
  Αρχική | Ενότητες | Top Αναρτήσεις | Επικοινωνία  
 
Περίεργα      Υγεία
 
Life Style      Κόσμος
 
Τοπικά