13/04/2026
         
Manos Manos Σάββατο, 19 Απριλίου 2014
Κόσμος
+ + -

Ανασύρουν πτώματα από τον υγρό τάφο

 Oι δύτες περισυνέλεξαν τα πρώτα πτώματα μέσα από το πλοίο, που ναυάγησε στα ανοικτά της Νότιας Κορέας πριν από 4 ημέρες με 476 επιβαίνοντες, ανακοίνωσε σήμερα η ακτοφυλακή.

«Οι δύτες έσπασαν το φινιστρίνι μιας καμπίνας επιβατών και έβγαλαν τρία πτώματα» δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ένας από τους υπεύθυνους της ακτοφυλακής.

Τα τρία πτώματα έφεραν τα σωσίβιά τους, είπε ο υπεύθυνος, διευκρινίζοντας ότι επρόκειτο για δύο άνδρες, ενώ το φύλο του τρίτου πτώματος, δεν έχει μέχρι στιγμής, επιβεβαιωθεί.

Ο ίδιος προσέθεσε ότι επρόκειτο για τρεις νεκρούς που είχαν ήδη εντοπιστεί κατά τη διάρκεια μιας προηγούμενης επιχείρησης, όμως δεν τους είχαν ανεβάσει στην επιφάνεια.

Οι ομάδες διάσωσης έχουν προγραμματίσει να συνεχίσουν τις επιχειρήσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας στο κουφάρι του πλοίου, το οποίο ναυάγησε την Τετάρτη, σύμφωνα με τον υπεύθυνο της ακτοφυλακής.

Ο επίσημος απολογισμός των νεκρών αυτού του δυστυχήματος έχει ανέβει στους 36, ενώ 266 άνθρωποι παραμένουν μέχρι αυτήν την ώρα αγνοούμενοι.
 
 
 
enikos 

 

 
 
 
 
  Αρχική | Ενότητες | Top Αναρτήσεις | Επικοινωνία  
 
Περίεργα      Υγεία
 
Life Style      Κόσμος
 
Τοπικά