14/10/2025
         
Manos Manos Τετάρτη, 2 Ιουλίου 2014
Αθλητικά
+ + -

19χρονος Έλληνας κατατρόπωσε τον Ναδάλ!

 Στο Twitter του συστήνεται ως Proud Greek - Malaysian Australian professional tennis player from Canberra.  

O Νίκος Κύργιος είναι ο 19χρονος Ελληνοαυστραλός που επικράτησε με 3-1 σετ του Ράφαελ Ναδάλ και προκρίθηκε για πρώτη φορά στη καριέρα του στους "8" του Γουίμπλεντον!    

Magnify Image 

Ο νεαρός παίκτης κατάφερε το ακατόρθωτο με τα εξαιρετικά του σερβίς και έκανε τον Ισπανό Νο 1 του κόσμου να υποκλιθεί στην τεχνική του.    

Το Νο147 της παγκόσμιας κατάταξης, έλαβε για πρώτη φορά μέρος στο Γουίμπλεντον με wild card και με την καταπληκτική του εμφάνιση, νίκησε με 7-6(5), 5-7, 7-6(5), 6-3 τον Ναδάλ, σταματώντας μια και καλή τη φιλοδοξία του Ισπανού πρωταθλητή για τρίτο τίτλο στο Wimbledon.    

Magnify Image 

Στα προημιτελικά της διοργάνωσης, o Κύργιος θα αντιμετωπίσει τον κορυφαίο server αυτή τη στιγμή στον κόσμο, Μίλος Ράονιτς.        

Ο ίδιος δηλώνει Έλληνας, ενώ και στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, αποθεώνει την Ελλάδα      

Kαι ενώ οι έφηβοι ηλικίας του είναι απασχολημένοι με το να ποστάρουν selfies, ο ίδιος "ανεβάζει" βαθιά φιλοσοφημένα quotes στο Facebook:  «Όταν ήμουν 5 ετών, η μητέρα μου πάντα μου έλεγε ότι η ευτυχία είναι το κλειδί για τη ζωή. Όταν πήγα στο σχολείο, με ρώτησαν τι ήθελα να γίνω όταν μεγαλώσω. Έγραψα «ευτυχισμένος». Μου είπαν ότι δεν κατάλαβα τι ζητούσαν και τους είπα ότι δεν κατανοούν τη ζωή».

 

lifo


 

 
 
 
 
  Αρχική | Ενότητες | Top Αναρτήσεις | Επικοινωνία  
 
Περίεργα      Υγεία
 
Life Style      Κόσμος
 
Τοπικά