05/04/2026
         
Manos Manos Παρασκευή, 1 Αυγούστου 2014
Κόσμος
+ + -

«Big Brother» και... ρουκέτες!

Ο πόλεμος, πόλεμος και η ψυχαγωγία, ψυχαγωγία στο Ισραήλ.
 
Παρά το γεγονός ότι οι εχθροπραξίες στη Λωρίδα της Γάζας έχουν επιφέρει απώλειες ύψους 19.000.000 ευρώ στην τηλεοπτική βιομηχανία του Ισραήλ τις τελευταίες 23 μέρες, το τηλεοπτικό δίκτυο Keshet αρνείται να διακόψει τον έκτο κύκλο του reality show «Big Brother». Με τη σειρά να διατηρεί ποσοστό τηλεθέασης ύψους 45% στα ισραηλινά νοικοκυριά, το κανάλι αποφάσισε να κρατήσει το πρόγραμμα on air, λαμβάνοντας παράλληλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας για τους παίχτες.

Ετσι το «σπίτι» του «Μεγάλου Αδελφού» στο χωριό Νεβ Ιλάν, δυτικά της Ιερουσαλήμ, εξοπλίστηκε με σειρήνες που ειδοποιούν τους ενοίκους του να κατευθυνθούν στο καταφύγιο που φτιάχτηκε γι' αυτούς. Ηδη μέσα στην πρώτη εβδομάδα από την τοποθέτησή τους οι σειρήνες έχουν ηχήσει δύο φορές.

Ο Ραν Τελέμ, αντιπρόεδρος προγράμματος του Keshet, δήλωσε ότι η απόφαση να συνεχιστεί το show ελήφθη κατόπιν πολλών συζητήσεων. «Το κοινό εκτιμά αυτό το διάλειμμα, επομένως προσπαθούμε πολύ σκληρά, παρά την κατάσταση που επικρατεί, να το κρατήσουμε στον αέρα» είπε χαρακτηριστικά.
 
 
 
 
 
espressonews

 

 
 
 
 
  Αρχική | Ενότητες | Top Αναρτήσεις | Επικοινωνία  
 
Περίεργα      Υγεία
 
Life Style      Κόσμος
 
Τοπικά