05/12/2025
         
Manos Manos Πέμπτη, 4 Δεκεμβρίου 2014
Διάφορα
+ + -

Λιποθύμησε ο απεργός πείνας Νίκος Ρωμανός

 Λιποθυμικό επεισόδιο είχε το απόγευμα της Πέμπτης ο απεργός πείνας Νίκος Ρωμανός.

Σύμφωνα με πηγές του νοσοκομείου, ο 21χρονος έχασε τις αισθήσεις του, επίπτωση στην κατάσταση της υγείας του που θεωρούνταν αναμενόμενη από τους γιατρούς του Γ. Γεννηματάς, με δεδομένη τη χαμηλή αρτηριακή πίεση στον οργανισμό του έπειτα από 25 ημέρες απεργίας πείνας. 

Η ανάταξή του έγινε με επιτυχία από τους θεράποντες ιατρούς, ωστόσο πλέον οι ειδικοί αναφέρουν ότι ο ασθενής βρίσκεται σε οριακή κατάσταση με τον οργανισμό του να έχει επιβαρυνθεί σημαντικά.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς», «το απόγευμα της 25ης ημέρας απεργίας πείνας ο νοσηλευόμενος Νίκος Ρωμανός, παρουσίασε λιποθυμικό επεισόδιο το οποίο ανατάχθηκε με την παρέμβαση των θεραπόντων ιατρών. Ο ασθενής υποβάλλεται σε εργαστηριακό έλεγχο για την τεκμηρίωση της κατάστασής του».


protothema


 

 
 
 
 
  Αρχική | Ενότητες | Top Αναρτήσεις | Επικοινωνία  
 
Περίεργα      Υγεία
 
Life Style      Κόσμος
 
Τοπικά