05/12/2025
         
Manos Manos Δευτέρα, 8 Δεκεμβρίου 2014
Διάφορα
+ + -

Οι κάτοικοι εκκενώνουν τα πρώτα σπίτια στον Έβρο

Σημαντική επιδείνωση παρουσιάζει από τη νύχτα ο καιρός..

Η κακοκαιρία ξεκίνησε από τα νότια τμήματα της χώρας, ενώ σήμερα τα έντονα καιρικά φαινόμενα αναμένεται να επεκταθούν και σε άλλες περιοχές.

Πάνω από το όριο συναγερμού παραμένει η στάθμη του ποταμού Έβρου στο Πύθιο (στα 6,35 μέτρα, με το όριο συναγερμού στα 5,70 μέτρα), γεγονός που κινητοποιεί το προσωπικό της Πολιτικής Προστασίας, των τεχνικών υπηρεσιών της Περιφέρειας και των Δήμων, που παραμένει σε εγρήγορση για να αντιμετωπίσει τυχόν πλημμυρικά φαινόμενα που μπορεί να προκληθούν από τον μεγάλο όγκο υδάτων που εισέρχονται στην κοίτη του ποταμού από τη Βουλγαρία.

Μάλιστα, οι κάτοικοι εκκενώνουν τα πρώτα σπίτια.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες απευθύνουν συστάσεις προς τους πολίτες να απομακρύνουν το ζωικό κεφάλαιο και να διακόψουν κάθε δραστηριότητα στις όχθες του ποταμού Έβρου.
 
 
 
parapolitika 

 

 
 
 
 
  Αρχική | Ενότητες | Top Αναρτήσεις | Επικοινωνία  
 
Περίεργα      Υγεία
 
Life Style      Κόσμος
 
Τοπικά