|
Manos Manos |
Πέμπτη, 29 Ιανουαρίου 2015 |
|
|
|
O νέος Έλληνας πρωθυπουργός είναι…Τούρκος, ισχυρίζονται τουρκικά ΜΜΕ
«Βουίζουν» τουρκικές εφημερίδες και ιστοσελίδες, οι οποίες ισχυρίζονται ότι ο Αλέξης Τσίπρας έχει καταγωγή από τις Σαράντα Εκκλησιές (Κιρκλαρελί) στη βορειοδυτική Τουρκία.
Η εφημερίδα Hudut φιλοξενεί αποκλειστικά τις δηλώσεις του αξιωματούχου της Αδριανούπολης Nevzat Çolak, ο οποίος αποκάλυψε ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι εγγονός μιας οικογένειας που κατοικούσε σε ένα χωριό κοντά στις Σαράντα Εκκλησιές πριν μετακομίσει στην Ελλάδα.
Ο Çolak ανέφερε ότι έμαθε αυτή την ιστορία από τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα, όταν ο τότε νέος Έλληνας πολιτικός είχε ταξιδέψει στην Αδριανούπολη το 2010 για μια ειδική εκδήλωση. Μάλιστα ο κ.Çolak ισχυρίζεται ότι ο κ. Τσίπρας του είπε ότι αισθάνεται πως γύρισε σπίτι του. etypos
|
|
|
 | Ανάγνωση… |
  
 | Ανάγνωση… |
|