05/12/2025
         
Manos Manos Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2015
Διάφορα
+ + -

Στο μικροσκόπιο οι συμβάσεις της ΝΕΡΙΤ

Σε ορκωτούς λογιστές ανατέθηκε ο έλεγχος όλων των προμηθειών και των συμβάσεων της ΝΕΡΙΤ σε μία προσπάθεια να βρεθεί άκρη με τα όσα συνέβαιναν κατά το παρελθον στο Ραδιομέγαρο.

Ο έλεγχος, σύμφωνα με την απόφαση, αφορά, όπως αναφέρουν οι typologies, το αν τηρήθηκαν «όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες, τόσο από τον εσωτερικό κανονισμό της εταιρείας όσο και από τη σχετική νομοθεσία, για τη σύναψη των εν λόγω συμβάσεων».

Δίνονται επίσης οι κατευθύνσεις του έργου, αφού -όπως σημειώνεται- θα πρέπει να γίνει συγκέντρωση στοιχείων από τα τμήματα προμηθειών και λογιστηρίου της εταιρείας για αναζήτηση των εν ισχύ συμβάσεων, μελέτη των πρακτικών του ΔΣ και των αποφάσεων του προέδρου του ΔΣ, καθώς και των γενικών διευθυντών, για αξιολόγηση και καταγραφή των πληροφοριών που θα συγκεντρωθούν.

Θα πρέπει να εξεταστούν ακόμη οι ενδεχόμενες δεσμεύσεις ή υποχρεώσεις της ΕΡΤ. Το κόστος της έρευνας ανέρχεται σε 17.000 ευρώ και θα διαρκέσει έναν μήνα.
 
 
 
 
newsbeast 

 

 
 
 
 
  Αρχική | Ενότητες | Top Αναρτήσεις | Επικοινωνία  
 
Περίεργα      Υγεία
 
Life Style      Κόσμος
 
Τοπικά